Suomen kiinteistökanta vanhenee, ja monet rakennukset kaipaavat uudistusta. Pirkanmaalainen Teräselementti kannustaa kiinteistöjen omistajia huolehtimaan kiinteistöistä tuomalla kokonaisvaltaisen ratkaisun julkisivujen uudistamiseen: Facelift-julkisivusaneerauksen. Julkisivu-uudistus on usein vaivaton tapa vaikuttaa positiivisesti myös kiinteistöllä tapahtuvaan liiketoimintaan.

Teräselementti arvioi, että vanhojen kiinteistöjen julkisivusaneerauksia on tulevina vuosina edessä entistä enemmän. Korjaustarpeiden lisäksi julkisivujen uudistamista usein tarvitaan, kun rakennuksen tai koko kiinteistön yleisilme kaipaa kohennusta. Monet kiinteistöjen omistajat epäröivät saneerausprojektin aloittamista, vaikka julkisivusaneerauksen hyödyt tunnistetaan yleisesti. Saneerauksen voidaan helposti ajatella olevan ylimääräinen vaiva tai häiritsevän omaa liiketoimintaa, eikä moni välttämättä tiedosta millaisia vaihtoehtoja julkisivun uudistamiseksi on käytettävissä.

Teräselementti vastaa kiinteistön omistajien haasteeseen tuomalla kokonaisvaltaisen ratkaisun liike-, teollisuus-, tuotanto- ja varastorakennusten julkisivujen saneeraamiseen olemassa olevasta ulkoverhoilumateriaalista riippumatta. Kokonaispalvelu toteutetaan suunnittelusta aina toteutukseen asti.

– Yhden toimittajan hoitamana projekti on asiakkaalle vaivaton, kustannustehokas ja pysyy niin sovitussa aikataulussa kuin budjetissa, kertoo Teräselementin Facelift-julkisivusaneerauksista vastaava projektimyyntipäällikkö Juha Koivumaa.
Julkisivusaneerauksella merkittäviä hyötyjä

Olemassa olevasta kiinteistökannasta kannattaa pitää huolta, jotta sen arvo säilyy. Hyvin suunniteltu ja kokonaisuutena toteutettu julkisivun uudistus tuo merkittäviä hyötyjä: rakennuksen energiatehokkuus paranee, elinkaari pitenee ja arvo nousee. Kiinteistön yleisilmettä päivittämällä saadaan aikaiseksi viihtyisämpi ympäristö niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Myös kiinnostus kiinteistöä kohtaan kasvaa, ja näin mahdollistetaan korkeammat vuokratulot.

Koivumaa näkee, että Teräselementin kokonaispalvelulle on kysyntää. Asiakkaiden käytettävissä ovat osaavat suunnittelijat, arkkitehdit ja asiantuntijat sekä kattava julkisivutuotevalikoima. Toteutuksia tehdään myös asiakkaan arkkitehtisuunnitelmien pohjalta. Lisäksi tarvittavat lupa-asiat hoidetaan asiakkaan puolesta rakennusvalvontaan. Toteutuksesta annetaan aina ensin kustannusarvio, jonka pohjalta on turvallista lähteä liikkeelle.

– Kannustamme kiinteistön omistajia ja vuokralaisia sekä kiinteistöjä etsiviä suunnittelemaan uudistusta tarvittaessa yhdessä. Parhaassa tapauksessa julkisivusaneeraus tukee niin kiinteistön omistajan kuin vuokralaisen liiketoimintaa, painottaa Koivumaa.

Tutustu Teräselementin toteuttamaan Näsin Vesijohtoliike Oy:n julkisivusaneerauskohteeseen Tampereella:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

 

Lisätiedot:

Juha Koivumaa

projektimyyntipäällikkö, julkisivukehitys

Teräselementti Oy

Puhelin: 044 344 9340

Sähköposti: juha.koivumaa@teraselementti.fi

Jaa artikkeli somessa