Tyylikkäät teräshallit

Teräselementin tarina alkoi yli 50 vuotta sitten teräshallien rakentamisesta, ja olemme tänäkin päivänä teräshallirakentamisen edelläkävijöitä vahvan kokemuksemme ansioista.

Vastaamme sekä teräsrungon että julkisivu- ja vesikattorakenteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta. Lopputuloksena on laadukkaasti toteutettu kokonaisuus, joka tukee tyylikkäästi liiketoimintaasi ja sopii yrityskuvaasi.

Tuotanto- ja varastotilat

Toteutamme tuotanto- ja varastotilat ammattitaidolla. Olemme toimittaneet tyytyväisille asiakkaillemme eri laajuisia projekteja. Esimerkiksi Joros Oy:lle Punkaharjulle toteutimme tuotanto- ja varastorakennuksen laajennuksen sisältäen suunnittelun, teräsrungon, nosturiratapalkit, siltanosturit, julkisivurakenteet, ovet, ikkunat, kantavat poimulevyt ja vesikattorakenteet.

Tutustu referenssikohteisiimme >

Kaupan liikerakentaminen

Teräselementillä on vuosien kokemus eri kokoisista kaupanalan liikerakennuksista. Esimerkiksi Tampereen Lielahteen valmistui Teräselementin rakentamana kaksi liikerakennusta. Toimitukseemme sisältyivät arkkitehtisuunnittelu, teräsrunko, julkisivuelementit, Composer K-, Duetto- ja Rondo-julkisivulevyt sekä näyttävät lasijulkisivut ja katon kantavat poimulevyt.

Tutustu referenssikohteisiimme >

Urheilutilat

Toteutamme monipuolisesti erilaisia urheilutiloja. Esimerkiksi Ruotulassa sijaitsevan Tampereen Tenniskeskuksen liikuntahallin toimitukseen sisältyivät suunnittelu, teräsrunko, julkisivurakenteet, Duetto-julkisivuverhoilut, katon kantavat poimulevyt  ja vesikattorakenteet. Tyylikkäät julkisivut toteutettiin Teräselementin omilla julkisivutuotteilla, Duetto-julkisivulevyillä.

Tutustu referenssikohteisiimme >

OTA YHTEYTTÄ

Markus Niemi
myyntijohtaja, halli- ja teräsrakentaminen
040 720 6271
markus.niemi@teraselementti.fi

OTA YHTEYTTÄ

Christian Anttila
tuotantojohtaja, toimitilat
044 312 3469
christian.anttila@teraselementti.fi

Ota meihin yhteyttä