Teräselementti

Laatu on kokonaisosaamista

Laatu tarkoittaa sitä, että rakennuksesi on näyttävä ja moderni vielä vuosienkin jälkeen. Se on tyyliä ja tehokkuutta, saumattomasti sujuva projekti ja onnistunut lopputulos. Laatu on myös tinkimätöntä ammattitaitoa ja vastuullisuutta. Olemme luotettava kumppani toimitilarakentamisessa.

Laatua syntyy kotimaisin voimin

Teräselementin laadun takeena on korkealuokkainen suomalainen työ Lempäälän konepajassa ja elementtitehtaalla. Siellä valmistuvat hallien ja toimitilojen teräsrungot ja -rakenteet. Konepajan esikäsittelyssä teräsraepuhallettu raaka-aine jalostetaan valmiiksi hitsattaviksi osiksi. Suomen suurin putkilaser leikkaa teräsprofiilit millintarkasti ja hitsauskokoonpanojen työvaiheet toteutetaan uudenaikaisella huipputeknologialla. Teräsrakenteet pintakäsitellään hitsauksen jälkeen tehtaan yhteydessä sijaitsevassa maalaamossa. Inspecta on myöntänyt Teräselementille CE-merkinnän käyttöoikeuden standardin EN ISO 1090 mukaisesti. Sertifikaatti kattaa kantavat hitsatut teräskokoonpanot ja tuotejärjestelmät toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4.

Asennuksesta vastaavat Teräselementin omat asennusryhmät. Näin varmistamme, että tilaajan tavoitteet ja viranomaisten vaatimukset varmasti täytetään. Oma laadunvalvontamme ja EN ISO 9001 mukainen toiminta on laatumme kivijalka.

CE-merkintä (pdf)

Katso video Nokeval Oy:lle urakoimastamme 3300 m2:n energiatehokkaasta tuotanto- ja toimistorakennuksesta.

Send this to a friend