Teräsrakenteiden ja putkilaserleikkauksen sopimus- ja projektivalmistus alihankintapalveluna on yksi Teräselementin monipuolisen palveluvalikoiman vaihtoehdoista. Omassa konepajassamme on mahdollista valmistaa vaativia teräsrakenteita asiakkaiden tarpeisiin.

Tätä mahdollisuutta hyödyntää myös Teräsmyynti Suomi Oy, joka toimittaa teräksiä ja levyleikkeitä ympäri Suomen konepajateollisuuden jälleenmyyjien ja kuluttajien tarpeisiin.

”Toimitamme myös Euroopasta tukkureilta ja tehtailta isommat ja pienemmätkin erät joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan”, yritystä esittelee Kristian Afflekt, Teräsmyynti Suomi Oy:n myyntipäällikkö ja ostaja.

Vaivaton yhteistyö ja logistiikka

Teräsmyynti Suomi ja Teräselementti olivat jo ennen alihankintaprojektia tuttuja toisilleen, sillä aikaisemmin Teräselementti oli toiminut asiakkaan roolissa. Yhteistyössä roolit vaihtuivat, kun Teräsmyynti sai asiakkaaltaan suuren terästilauksen, joka sisälsi yhteensä 150 tonnia isoja teräsputkia. Putkien käsittely asiakkaan omissa tiloissa olisi ollut hankalaa, mutta Teräselementin putkilaserilla tilatun työn toteuttaminen onnistui helposti.

”Viestiminen Teräselementin kanssa on ollut nopeaa ja reagointi joustavaa asiakkaan tarpeen mukaan. Isonkin tonnimäärän läpimeno on sujunut joustavasti”, kertoo Afflekt.

Isojen putkien pakkaaminen ja logistiikka vaativat erityisen tarkkaa suunnittelua projektin alkuvaiheessa. ”Asia saatiin ratkaistua Teräselementin ja heidän kuljetusyhteistyökumppaninsa avulla. Meidän huoleksemme jäi ainoastaan hoitaa materiaali ajoissa paikalle ja antaa Teräselementille tiedoksi lopputoimitusosoite.”

Teräsmyynnillä ollaan kaiken kaikkiaan tyytyväisiä Teräselementin alihankintapalveluun ja putkilaserin tarjoamiin mahdollisuuksiin. ”Voin suositella palveluita konepajoille ja yrityksille, jotka tarvitsevat apua vastaavanlaisiin ongelmiin isojen putkien määrämittaan katkaisemisessa ja muotoilussa. Tämä ensimmäinen isompi yhteinen projekti sujui mallikkaasti, ja olemme tyytyväisiä Teräselementin palveluun”, summaa Afflekt.

Katso video

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

 

Teräselementti on sitoutunut kehittämään alihankintapalveluitaan ja on valmis investoimaan siihen myös tulevaisuudessa. Jos teräsrakenteiden hankkiminen alihankintapalveluna kiinnostaa, voit lukea siitä lisää palvelusivultamme.

Jaa artikkeli somessa