Kestävät teräsrakenteet

Teräselementillä on yli puolen vuosisadan kokemus suomalaisesta teräsrakentamisesta. Tuotantotiloissamme Lempäälässä suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaat teräsrakenteet kestävään kulutukseen. Tarjoamme teräsrungot ja putkilaserleikkaukset vaivattomasti kokonaispalveluna, sekä kone- ja laitevalmistajien kokoonpanoihin joustavasti alihankintapalveluina.

Teräsrungot

Teräselementin teräsrungoilla saadaan aikaan kestäviä ja moderneja rakennuksia, jotka kestävät aikaa ja katsetta. Teräsrakenteet ovat muunneltavuudessaan erinomaisia – ne sopivat monenlaiseen rakentamiseen halleista toimitiloihin. Teräsrunkomme valmistetaan laadukkaista materiaaleista suomalaisena työnä Lempäälän konepajassamme ja asennetaan huolellisesti oman kokeneen asennusryhmämme toimesta.

Putkilaser

Teräselementin käytössä on Suomen suurin putkilaser, jonka avulla järeidenkin teräspalkkien ja -profiilien työstäminen onnistuu tarkasti. Putkilaserin avulla saadaan aikaan uudenlaista monimuotoisuutta, erinomaista laatua unohtamatta. Putkilaserin ehdottomana etuna on myös sen tuoma teho tuotantoon ja kustannussäästöt etenkin kokoonpanovaiheessa. Paras lopputulos saadaan aikaan, kun putkilaserin hyödyntäminen otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Alihankintapalvelu

Teräselementti tarjoaa teräsrunkorakenteet teollisuuden ja rakentamisen monipuolisiin tarpeisiin myös alihankintapalveluna. Toteutamme sopimus- ja projektivalmistusta kone- ja laitevalmistajien kokoonpanoihin. Alihankintaverkostomme kautta koneistus voidaan tarjota myös kappaleille joko asiakkaan omien piirustusten perusteella tai Teräselementin asiantuntevan suunnittelupalvelun avulla.

Ota meihin yhteyttä