Teräsrunko taipuu moneen

Teräsrunko on kestävä, näyttävä ja toimiva sekä edullinen tapa rakentaa. Teräsrunko taipuu monenlaisiin kohteisiin, kuten urheilu-, liike-, tuotanto- ja varastotiloihin sekä logistiikkahalleihin. Teräselementiltä saat kokonaisvaltaista palvelua tarpeesi mukaan sisältäen suunnittelun tai projektin toteutuksen omilla suunnitelmillasi. 

Teräselementin laadun takeena on korkealuokkainen suomalainen työ Lempäälän konepajassa ja elementtitehtaalla. Teräsrungon virheettömyys ja ehdottoman tarkat mitat saavutetaan laadunvalvonnan, tuotannon automatisoinnin ja tuotemallien hyödyntämisen avulla.

Hallien runkoratkaisut suunnitellaan 3D-tuotemallina. Konepajan esikäsittelyssä teräsraepuhallettu raaka-aine jalostetaan valmiiksi hitsattaviksi osiksi. Kaikki millintarkat työvaiheet toteutetaan uudenaikaisella huipputeknologialla, kuten putkilaserilla tai CNC-koneilla työstettynä. Teräsrakenteet pintakäsitellään hitsauksen jälkeen tehtaan yhteydessä sijaitsevassa maalaamossa. Asennuksesta vastaavat Teräselementin omat, kokeneiden asennustyönjohtajien vetämät asennusryhmät.

Inspecta on myöntänyt Teräselementille CE-merkinnän käyttöoikeuden standardin EN ISO 1090 mukaisesti. Sertifikaatti kattaa kantavat hitsatut teräskokoonpanot ja tuotejärjestelmät toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4. Lisätietoa sertifikaateistamme löydät laatusivuiltamme.

KATSO VIDEO KOHTEESTA
KEITELE TIMBER OY, ALAJÄRVI

OTA YHTEYTTÄ

Markus Niemi
myyntijohtaja, halli- ja teräsrakentaminen
040 720 6271
markus.niemi@teraselementti.fi