Teräselementti

Teräsrungot

Teräsrunko taipuu moneen

 Teräsrungot - Teräselementti    
UrakointiTeräsrunko on vankka, näyttävä ja toimiva. Kustannustehokkaaksi sen tekee kokonaisvaltainen palvelumme. Tarvittaessa vastaamme koko kohteen valmistuksesta ja asennuksesta – luonnollisesti sinun lähtökohdistasi. AsennusRunkorakenteet asennetaan aina huolella ja asennuksesta vastaavat Teräselementin omat asennusryhmät. Näin haluamme varmistaa, että asetetut laatutavoitteet varmasti saavutetaan ja runko valmistuu sovitussa aikataulussa. TehokkuusHallin runkoratkaisu suunnitellaan 3D-tuotemallina ja rungot valmistetaan Lempäälän konepajallamme. Millintarkat työvaiheet tehdään putkilaserilla ja CNC-työstökoneilla. Teräsrakenteiden pintakäsittely tehdään tehtaan yhteydessä olevassa maalaamossamme.

Videon teräsrakenteiden kokonaispalvelusta suunnittelusta asennukseen voit katsoa tästä.

Teräs on oivallinen runkoratkaisu silloin, kun tilalta vaaditaan esteettömyyttä, muunneltavuutta ja avaruutta. Teräsrunko taipuu monenlaisiin kohteisiin: erinomaisesti muun muassa varastoihin ja suuriin logistiikkahalleihin. Teräsrakentaminen on kestävä ja edullinen tapa rakentaa.

Teräsrungon virheettömyys ja ehdottoman tarkat mitat saavutetaan laadunvalvonnan, tuotannon automatisoinnin ja tuotemallien hyödyntämisen avulla. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua tarpeesi mukaan, tarvitsetpa koko suunnittelun tai projektin toteutuksen omilla suunnitelmillasi. Teräsrunkosuunnittelun toteutamme itse tai pitkäaikaisilla yhteistyökumppaneillamme.

Hallien teräsrungot valmistetaan Lempäälässä, jossa sijaitsevat sekä konepaja että elementtitehdas. Konepajan esikäsittelyssä teräsraepuhallettu raaka-aine jalostetaan valmiiksi hitsattaviksi osiksi. Suomen suurin putkilaser leikkaa järeätkin teräsprofiilit millintarkasti. Kaikki tarkkuutta vaativat työvaiheet tehdään nykyaikaisilla CNC-työstökoneilla. Rakenteet pintakäsitellään konepajan yhteydessä sijaitsevassa maalaamossa.

Asennuksesta vastaavat Teräselementin omat, erittäin kokeneiden asennustyönjohtajien vetämät asennusryhmät. Näin varmistamme, että tilaajan ja viranomaisten asettamat laatutavoitteet varmasti saavutetaan.

Putkilaservideon Suomen suurimman putkilaserista kokonaispalvelusta voit katsoa tästä.

Onnistuminen on helppoa

Onnistunut lopputulos syntyy, kun tilaaja, suunnittelija ja valmistaja käynnistävät yhteistyön jo projektin suunnitteluvaiheessa. Tarjoamme käyttöösi teräsrakentamisen vankinta kokemusta ja ammattitaitoa. Saumaton yhteispeli varmistaa korkean laadun ja projektin valmistumisen sovitussa aikataulussa.

Laatu on kokonaisosaamista

Laatu tarkoittaa sitä, että rakennuksesi näyttää ja on moderni vielä vuosien jälkeen. Se on tyyliä ja tehokkuutta, saumattomasti sujuva projekti ja onnistunut lopputulos. Laatu on myös tinkimätöntä ammattitaitoa ja vastuullisuutta. Olemme luotettava kumppani toimitilarakentamisessa.

CE-merkintä

Teräselementin laadun takeena on korkealuokkainen suomalainen työ Lempäälän konepajassa ja elementtitehtaalla. Siellä valmistuvat hallien teräsrungot ja julkisivurakenteet. Konepajan esikäsittelyssä teräsraepuhallettu raaka-aine jalostetaan valmiiksi hitsattaviksi osiksi. Kaikki millintarkat työvaiheet toteutetaan uudenaikaisella huipputeknologialla. Teräsrakenteet pintakäsitellään hitsauksen jälkeen tehtaan yhteydessä sijaitsevassa maalaamossa. Inspecta on myöntänyt Teräselementille CE-merkinnän käyttöoikeuden standardin EN ISO 1090 mukaisesti. Sertifikaatti kattaa kantavat hitsatut teräskokoonpanot ja tuotejärjestelmät toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4.

Asennuksesta vastaavat Teräselementin omat asennusryhmät. Näin varmistamme, että tilaajan tavoitteet ja viranomaisten vaatimukset varmasti täytetään. Oma laadunvalvontamme ja EN ISO 9001 mukainen toiminta on laatumme kivijalka.

CE-merkintä (pdf)


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Juha Kirvesmäki, liiketoimintajohtaja                     Puh. 044 753 6210

Sähköposti: etunimi.sukunimi@teraselementti.fi


Lähetä viesti

Nimi: *

Email: *

Puhelin: *

Viesti*:

Ratkaise tehtävä lähettääksesi viestin (roskapostin esto):

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Send this to a friend