Teräselementti Oy:n toimitusjohtaja Ville Helenius siirtyy yhtiön sisällä teknisen johtajan tehtävään ja keskittyy jatkossa uusien liiketoimintamahdollisuuksien suunnitteluun sekä liiketoimien kehittämiseen. Myös osa hallinnollisista tehtävistä on jatkossakin hänen vastuullaan.

”Olen toiminut viimeiset kahdeksan vuotta Teräselementin toimitusjohtajana, ja siinä ajassa yritys on kehittynyt merkittävästi. Kasvun myötä on aika ottaa myös henkilökohtainen askel uuteen kiinnostavaan tehtävään. Työ Teräselementin tavoitteiden eteen yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa jatkuu”, Helenius kertoo.

”Kiitämme Villeä hänen ansiokkaasta panoksestaan Teräselementin toimitusjohtajana. Liiketoimintamme on vakaalla pohjalla ja tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset. Arvostamme Villen osaamista ja näkemystä, ja uuden toimenkuvan myötä pääsemme valjastamaan ne tulevaisuudessa entistä vahvemmin Teräselementin liiketoiminnan kehittämiseen”, kertoo Teräselementin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Viitala.

Yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.3.2024 alkaen toimitilarakentamisen yksikönjohtaja Juho Viitala. Hän jatkaa myös nykyisessä tehtävässään yksikön vetäjänä. Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistynyt.

Lisätiedot:

Ville Helenius, puh. 040 539 3488

Juho Viitala, puh. 050 576 7665

 

 

Jaa artikkeli somessa