fbpx

Teräselementin vuosi on ollut kokonaisuudessaan onnistunut. Olemme saaneet olla mukana lukuisissa kohteissa ja palvella monipuolisesti erilaisia asiakkaita.

Kuluneen vuoden projekteista haluan nostaa esiin muun muassa Hartwallin vanhan panimorakennuksen Turun ja Kaarinan rajalla, jonka julkisivusaneerauksen pääurakoitsijana olemme toimineet. Projekti on ollut laaja, olemme vastanneet kohteen ratkaisusuunnittelusta ja kokonaistoteutuksesta. Samalla se on ollut sekä Teräselementin, että kuvataitelija Mauri Kososen ja arkkitehti Heimo Paukkusen yhteinen taidonnäyte, jossa taide, arkkitehtuuri ja julkisivujen tekninen toteutus toimivat saumattomasti yhdessä.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on ollut neljän vuoden ajan käynnissä koko lentoaseman historian mittavin rakennus- ja laajennushanke. Vuosien aikana olemme toimittaneet terminaalirakennuksiin ja matkustajasiltoihin mittavan määrän julkisivu- ja teräsrakenteita. Olemme saaneet olla mukana Finavian terminaalilaajennusprojektissa ainoana toimittajana koko projektin alusta loppuun. Tämä on meille osoitus laadukkaasta työn jäljestä ja yhteistyöstä, mutta myös luottamuksesta osaamiseemme.

Toteutimme vuoden lopussa Teräselementin asiakastyytyväisyyskyselyn – ja tulokset olivat ilahduttavat. Asiakkaamme ovat kokonaistoimintaamme tyytyväisiä. Erityistä kiitosta sai Teräselementin laatu ja ammattitaito sekä läpinäkyvä, rehellinen toiminta – pidämme kiinni siitä, mitä on luvattu. NPS-lukumme 61 on erinomainen, ja kertoo, että asiakkaat myös suosittelevat meitä. Kiitos kuuluu sekä asiakkaillemme, että ennen kaikkea Teräselementin henkilöstölle, jonka asenne, osaaminen ja palvelualttius ovat huipputasolla.

Vuosi on ollut meille kaikille poikkeuksellinen monessakin suhteessa. Koronapandemian mukanaan tuomat haasteet ovat näkyneet Teräselementillä erityisesti vientiliiketoiminnassa. Viennin suunnitelmallinen aloittaminen on kansainvälisesti vaikean tilanteen vuoksi viivästynyt ja siirtyy tulevalle vuodelle. Uskomme kuitenkin vahvasti tulevaan, ja olemme tehneet vuoden aikana mittavia laiteinvestointeja tehtaallemme.

Myös Teräselementin verkkosivut ovat muuttaneet loppuvuodesta ulkoasuaan. Ilmeen muutos liittyy osana kokonaisvaltaista brändiuudistustamme, joka näkyy tulevan vuoden aikana myös muissa kanavissa. Olemme perheyritys, joka uudistuu ja katsoo eteenpäin. Tavoitteenamme on olla entistä vahvemmin halli-, toimitila- ja julkisivurakentamisen edelläkävijä Suomessa. Näitä teemoja haluamme viestiä myös tulevaisuudessa brändillämme.

Tilauskantamme on tällä hetkellä hyvä, ja merkittäviä projekteja starttaa heti alkuvuodesta. Luotankin siihen, että vuosi 2021 tuo mukanaan uusia onnistumisia meille kaikille.

 

Ville Helenius

toimitusjohtaja, Teräselementti Oy

Jaa artikkeli somessa