Teräselementin vuosi on mennyt suunnitellusti. Osoituksena vahvasta tekemisestä on myös Suomen Vahvimmat 2019 -sertifikaatti, joka kertoo toimintamme olevan kestävällä pohjalla.

Olemme vuoden aikana olleet mukana toteuttamassa merkittäviä hankkeita – kiitos luottamuksesta kuuluu asiakkaillemme. Esimerkki hyvästä onnistumisesta on Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalilaajennus, Finavian niin sanottu VLK-projekti. Olemme olleet mukana lähes kaikissa projektin urakkaosissa jo yli kolmen vuoden ajan toimittaen terminaalirakennuksiin ja matkustajasiltoihin julkisivu- ja teräsrakenteita. Mallikkaasti hoidettu projekti on poikinut lisää töitä, ja olemme vahvistaneet asemiamme myös monissa muissa hankkeissa.

Ylpeyden aiheemme on aina ollut erinomainen laatu. Saamme asiakkailtamme positiivista palautetta laadukkaista tuotteista ja tekemisestä, mutta myös työntekijöidemme osaamisesta. Haluankin nostaa esiin erityisesti Teräselementin motivoituneen ja osaavan henkilöstön – hyvä tuloksemme on heidän ansiotaan. Uskon, että hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki heijastuu myös ulospäin ja näkyy asiakkaillemme.

Teräselementin tulevaisuus näyttää hyvältä – edessäpäin on myös lisää mielenkiintoisia hankkeita.

 

Ville Helenius

toimitusjohtaja, Teräselementti Oy

Jaa artikkeli somessa