Olemme sopineet uuden, 2 600 neliömetrin tuotantohallin rakentamisesta Suomen johtavalle kaupunkikalustaja Lehtovuorelle. Lehtovuori valmistaa jätekalusteita, kuten lajitteluastioita, roska-astioita ja älyroska-astioita sekä kaupunkikalusteita, kuten penkkejä ja pöytiä, pyörätelineitä ja -katoksia, pysäkki- ja taukokatoksia. Yrityksen tuotteita viedään tällä hetkellä yli 40 maahan. Pirkanmaan Yrittäjät valitsi Lehtovuoren perheyrityksen tänä syksynä Pirkanmaan Vuoden yrittäjäksi.

Lehtovuoren tehdas sijaitsee Ylöjärvellä. Nyt rakennettavat uudet tuotantotilat kaksinkertaistavat yrityksen olemassa olevat tilat. Tiloihin tulee uusi automatisoitu laserleikkauslinja, särmäyspuristin ja automatisoitu maalauslinjasto.

”Vastaamme tuotantohallin rakentamisesta kokonaisvastuu-urakkana. Rakennustyöt aloitettiin kesäkuussa valmistelevilla maanrakennustöillä, ja kohteen tarkempi suunnittelu on edennyt porrastetusti työmaatoteutuksen kanssa”, kertoo Teräselementin halli- ja toimitilarakentamisesta vastaava tuotantojohtaja Iiro Kulta.

Havainnekuva: Teräselementti Oy, Riitta Mähönen

 

Tutustu myös muihin rakentamiimme tuotantotiloihin >

Jaa artikkeli somessa