Rakennamme uuden tehdaslaajennuksen maailman johtavalle hitsaus- ja tuotantoautomaatiovalmistaja Pemamek Oy:lle. Toimitamme hallin ja toimiston teräsrungot, kantavat kattopellit sekä rakennusten kuorirakenteet sisältäen PVP-elementit, ikkunat, ovet ja vesikattorakenteet.

Pemamek on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuiden suunnitteluun sekä valmistamiseen. Noin 90 prosenttia tuotannosta menee vientiin.

”Meille on erityisen merkityksellistä olla mukana tukemassa toisen suomalaisen perheyrityksen menestystä ja kasvutarinaa. Kohteen rakentamisessa näkyy myös Teräselementin vahva, vuosikymmenten mittainen kokemus hallirakentamisesta”, sanoo Teräselementin toimitilapuolen myyntijohtaja Juho Viitala.

Yrityksen Loimaalla sijaitseva moderni tehdas on tällä hetkellä pinta-alaltaan 20 000 neliömetriä, ja tuleva laajennus lisää valmistus-, kokoonpano- ja toimistotilaa 7 000 neliömetrillä. Tehdaslaajennus tuo yritykselle erityisesti lisää tuotantokapasiteettia tuulivoimateollisuuden ja konepajarobotiikan kasvavaan kysyntään. Uudet tilat ovat valmiita tuotantokäyttöön vuoden 2022 lopulla.

Lue lisää tehdasinvestoinnista Pemamekin verkkosivuilta >

 

Jaa artikkeli somessa