Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, -rungot ja toimitilat asiakkaan toivomassa toimituslaajuudessa, sekä julkisivu- ja lasirakenteet, julkisivusaneeraukset ja -tuotteet. Menestyksemme perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin.

Toimintamme laajentuessa haemme osaavaan joukkoomme:

Työpäällikköä

Tehtävänäsi on vastata Teräselementin KVR-hallihankkeiden toteutuksesta. Toimit yhdyshenkilönä rakennuttajapäällikön, työmaamestareiden, suunnittelijoiden ja aliurakoitsijoiden välillä. Vastaat taloudellisesti kohteiden toteutuksesta. Toimit työmaiden työnjohtajien suorana esimiehenä.

Rakennusarkkitehtia

Tehtävänäsi on luoda uudis- ja saneerauskohteisiimme näyttäviä julkisivuja ja toimivia ratkaisuja. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. kohteiden myyntikuvien sekä rakennuslupakuvien laadinta. Hallitset 3D-mallintamisen perusteet esim. Revit-ohjelmalla. Toimit yhteistyössä myynnin, tuotannon ja asiakkaiden kanssa.

Asennustyönjohtajaa

Johdat julkisivusaneeraus- ja uudiskohteitamme Etelä-Suomessa. Toimit asiakaslähtöisesti, omatoimisesti ja järjestelmällisesti. Vastaat kohteiden aikataulutuksesta, kustannusseurannasta sekä laadunhallinnasta.

Suunnittelijoita

Vanhempi suunnittelija, jolla on kokemusta teräs- tai julkisivurakentamisesta. Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai DI. Osaat mitoittaa rakenteita ja omaat hyvän ymmärryksen rakennusfysiikasta. Mitoitusohjelmat sekä Tekla Structures ovat sinulle tuttuja.

Nuorempi suunnittelija, joka haluat oppia teräsrakentamisen tai julkisivurakentamisen suunnittelua. Osaat rakenteiden mitoituksen, mallinnuksen ja rakennusfysiikan perusteet, ja olet koulutukseltasi insinööri tai DI.

Tuotannonsuunnittelijaa

Vastaat julkisivutehtaan tuotannon kuormittamisesta, materiaalien logistiikasta ja aikataulutuksesta. Omaat jo kokemusta rakennus- tai muun teollisuuden tuotannosta. Olet koulutukseltasi teknikko tai insinööri. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja sopeudut hyvin muutoksiin.

Kysymyksiin vastaa:

tuotantojohtaja Jere Mäkiranta 044 753 6215 jere.makiranta@teraselementti.fi ja toimitusjohtaja Ville Helenius 040 539 3488 ville.helenius@teraselementti.fi

Jätä hakemus 18.01.2019 mennessä osoitteeseen rekry@teraselementti.fi

Jaa artikkeli somessa