Teräselementin toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Tuomas Heikkilä. Heikkilä on tehnyt pitkän uran KONE-konsernissa ja viimeisimpänä Bronto Skyliftin ja Terra Patris -konsernin talousjohtajana.

 

Heikkilällä on laaja kokemus yritysten talousohjatusta johtamisesta, taloushallinnon ja IT:n johtotehtävistä sekä johtamisprosessien ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja jalkauttamisesta organisaatioihin.

”Uskon vahvasti systemaattiseen johtamiseen, ihmisiin, yhdessä tekemiseen, selkeisiin tavoitteisiin ja niiden numeeriseen seurantaan. Olen innoissani, että pääsen tuomaan omalla kokemuksellani ja ammattitaidollani lisäarvoa tähän perinteiseen yritykseen sen seuraavassa kehitysvaiheessa. Teräselementin tulevaisuuden näkymät ovat valoisat ja hyvään menestykseen on kaikki edellytykset”, Heikkilä summaa.


Avain kasvuun on jatkuva tavoite kehittyä

Teräselementin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Viitala on nimitykseen tyytyväinen. ”Yhtiömme on pystynyt kasvamaan, vaikka viime vuosien maailmantilanne ei ole tehnyt siitä helppoa. 60-vuotinen taipaleemme on opettanut, että avain menestykseen on jatkuva tavoitteemme kehittyä ja viedä Teräselementin toimintaa periksiantamattomasti uudelle tasolle”, Viitala toteaa.

Juho Viitala on tällä hetkellä Teräselementin virkaa toimittava toimitusjohtaja ja vastaa Heikkilän aloitettua toimitilayksikön johtamisesta sekä toimii hallituksen jäsenenä. ”Olemme innoissamme, että saamme Tuomaksen ammattitaidon ja talouspuolen erityisosaamisen käyttöömme. Tuomaksen liittyminen Teräselementin tiimiin on yksi tärkeä valttikortti lisää yrityksemme kannattavaan kasvuun”, Viitala summaa.

Heikkilä aloittaa tehtävässään 1.8.2024.


Lisätiedot
Juho Viitala, vt. toimitusjohtaja 31.7.2024 asti, Teräselementti Oy
juho.viitala@teraselementti.fi  | 050 576 7665

Jaa artikkeli somessa