Uniikit ja modernit julkisivuratkaisut Teräselementiltä

Teräselementti on toteuttanut useiden merkittävien kohteiden julkisivut. Tampereen seudulla kädenjälkeämme voi ihailla vaikkapa Kauppakeskus Ratinan ja Veskan laajennusosan lasikatoissa, lasiseinissä ja julkisivuissa. Olemme olleet urakoimassa myös useita Tampereen yliopiston rakennuksia. Viimeisimpänä toteutimme Taysin alueella sijaitsevan Arvo2:n julkisivun, mikä on loistava esimerkki arkkitehdin varsin huikean vision toteutuksesta.
Myös 50 metrin korkeuteen kohoavan Technopolis Asemakeskuksen (kuvassa) modernit julkisivurakenteet toteutetaan Teräselementin rankaelementtiseinäjärjestelmällä. Viimeistellyn ulkonäön rakennukselle takaavat kupari-, alumiini ja teräspintaiset Composer-julkisivulevyt.
Lue lisää julkisivuratkaisuistamme.
Technopolis Asemakeskus

Technopolis Asemakeskuksen julkisivuratkaisut

Rankaelementtiseinä-järjestelmä

-Käyttökohteina asuinkerrostalot, toimisto- ja liikerakennukset, sairaalat ja koulut
-Tehtaassa esivalmistettu ja sääsuojattu: luotettava kosteudenhallintaprosessi takaa terveet rakenteet
-Hyvät tekniset ominaisuudet: lämmöneristävyys, tiiviys, ääni- ja paloeristys
-Elementtijärjestelmällä seinät saadaan umpeen nopeasti
-CE-merkitty

Composer -julkisivuverhous

-Palamaton komposiittirakenne
-Isot tasomaiset tuotteet piilokiinnityksellä
-Materiaalivaihtoehdot: teräs, alumiini, rheinzink, kupari, keraaminen sekä HST ja RST

Technopolis Yliopistonrinteen julkisivut

Teräselementti Oy:n erikoisosaamista on hyödynnetty monipuolisesti myös Technopolis Yliopistonrinteen neljän rakennuksen kokonaisuudessa teräsrunkorakenteissa, ulkoseinärakenteissa ja monimuotoisissa julkisivuissa. Toteutuksen eri vaiheissa on käytetty lasiseiniä, silkkipainettuja kaksoislasijulkisivuja, aurinkosuojalasituksia sekä erilaisia julkisivulevyjä.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Julkisivut kätevästi kokonaistoimituksena

Toteutamme korkealaatuiset julkisivuratkaisut energiatehokkaista rankaelementtiseinistä moderneihin ja näyttäviin lasiseiniin ja kaksoisjulkisivuihin. Julkisivun kokonaistoimitus on helppo, käytännöllinen ja turvallinen tapa rakentaa.
Pitkä kokemus ja vankka osaaminen ovat suunnittelijoidemme valtteja. Parhaat ratkaisut tehdään projektipäälliköiden, suunnittelijoiden, työnjohtajien ja asennustyönjohtajien yhteistyönä jo esisuunnitteluvaiheessa. Kaikkien osapuolien saumaton yhteispeli varmistaa, että laatu pitää ja projekti pysyy sovitussa aikataulussa.
Lisätietoja julkisivuratkaisuistamme antaa:
Jani Nieminen
Projektipäällikkö, hankekehitys
Puh. 044 042 2510
jani.nieminen@teraselementti.fi

Jaa artikkeli somessa