Toimitamme Oulun Ritaharjun uuteen Motonet-myymälään teräs- ja kuorirakenteet. Kyseessä on kokonaisuudessaan jo neljäs Motonet, jonka rakennamme Broman Yhtiöt Oy:lle. Aiemmin olemme toimittaneet teräs- ja kuorirakenteet myös Kokkolan, Rovaniemen sekä Lohjan Motonet-myymälöihin. Lisäksi olemme rakentaneet Tampereelle Lielahden liikekeskuksen kaksi liikerakennusta, joissa toimii muun muassa Motonet Tampere.

”Meillä oli aiempi hyvä kokemus Teräselementistä, ja lisäksi heidän hintakilpailukykynsä oli kohdallaan. Yhteistyö on sujunut aikaisemmissa projekteissa – kuten myös tässä – erittäin hyvin”, kertoo Broman Yhtiöiden kiinteistöjohtaja Ari Laamanen.

Oulun Motonet-myymälän toimituskokonaisuuteen kuuluvat rakennuksen teräsrakenteet, kantavat profiilipellit n. 6500 m2, julkisivupaneelit 3500 m2, yläpohjan lämmön- ja vesieristystyöt, lasiseinät, pontti-ikkunat, käyntiovet sekä julkisivut Duetto-julkisivutuotteilla. Lisäksi toimituksen sisältyy betonielementtien kuiva-asennus ja porrastorni.

Motonet Oulun rungon pystytys on tällä hetkellä käynnissä, ja Teräselementin osalta projektin on määrä valmistua vuoden 2020 loppuun mennessä.

Broman Group on vuodesta 1965 toiminut pitkän linjan perheyritys, joka käsittää tänä päivänä kaksi vahvaa valtakunnallisesti toimivaa kauppaketjua sekä kaksi logistiikkakeskusta, jotka työllistävät liki 2 000 ammattilaista. Konserniin kuuluvat Motonet, AD VaraosaMaailma, Finntest, Broman Logistics. Broman Yhtiöt Oy on kiinteistöomistukseen, hoitoon- ja ylläpitoon sekä rakennuttamiseen erikoistunut kiinteistöyhtiö.

 

Lue lisää myös keväällä valmistuneesta Motonet Lohjasta > 

Lue lisää Lielahden liikekeskuksesta > 

 

Havainnekuva: Matti Terho, Arkkitehtitoimisto Arkture Oy

Jaa artikkeli somessa