Composer M -julkisivulevyssä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja kestävä rakenne. Tuote soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin mahdollistaen yhdenmukaisen ilmeen luomisen rakennuksen eri osiin. Julkisivulevy on 3–5 millimetriä vahva massiivilevy, jota käytetään julkisivuissa ja alakatoissa. Valittavissa on useita materiaaleja, kuten alumiini, CorTen-säänkestävä teräs, kupari, ruostumaton teräs sekä haponkestävä teräs. Monenlaisiin ympäristöihin soveltuvien materiaalivaihtoehtojen ja käyttömahdollisuuksien ansiosta Composer M -julkisivulevy sopii niin uudisrakennukseen kuin saneerausprojektiinkin.

Monipuolinen Composer M on saatavilla myös projektikohtaisesti rei’itettynä ja sen asennuksen voi tehdä paitsi pysty- tai vaakasuuntaisesti, myös limittäin.

Piilokiinnitysjärjestelmän ansiosta Composer M -julkisivulevyt muodostavat arkkitehtonisesti näyttävän julkisivun. Composer M -julkisivulevyä on käytetty esimerkiksi Turun Kaupunginteatterin peruskorjauksessa ja laajennuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Helsingin Messukeskuksessa.

”Tavoitteemme oli luoda ulkoasultaan yhtenäinen kokonaisuus alkuperäisen rakennuksen sekä laajennusosan kesken. Turun Kaupunginteatterin materiaaleina käytetyt Kupittaan savitiili sekä kupari toimivat inspiraationa laajennusosan Corten-teräkselle. Laajennusosan ilmeestä haluttiin tyylikkään minimalistinen, ilman näkyviä räystäitä tai listoja. Lopputulos onkin todella onnistunut.”

 

Aleksi Myyryläinen, LPR-arkkitehdit Oy

 

Kuva: Turun Kaupunginteatteri

Tutustu Composer M -julkisivulevyyn tarkemmin >

Tutustu julkisivumateriaalivaihtoehtoihin >

Lue lisää julkisivurakentamisesta >

 

Jaa artikkeli somessa