Monipuolista toimitilarakentamista

Teräselementti toteuttaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti eri kokoiset toimitilat kokonaispalveluna: sekä teräsrunko-, julkisivu- ja vesikattorakenteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Meillä on vuosikymmenien kokemus toimitilarakentamisesta, ja siksi erinomainen tieto-taito toimivista ratkaisuista. Isojen toimitilojen rakentaminen sujuu kätevästi ammattilaistemme kanssa. Toteutamme joustavasti myös pienempien toimi-, varasto- ja harrastetilojen rakentamisen avaimet käteen -periaatteella.

Katso referenssejämme toimitiloista >

Isot toimitilat

Teräselementti toteuttaa isotkin toimitilahankkeet joustavasti ja kustannustehokkaasti. Teräselementin asiantuntijat auttavat sinua suunnittelussa, ja hoitavat rakentamisen tarkasti ja aikataulun mukaisesti. Lopputuloksena on toimiva, tontille juuri oikein mitoitettu ja yrityksellesi sopiva toimitila.

OTA YHTEYTTÄ

Juho Viitala
myyntijohtaja, halli- ja toimitilarakentaminen
050 576 7665
juho.viitala@teraselementti.fi

OTA YHTEYTTÄ

Christian Anttila
tuotantojohtaja, toimitilat
044 312 3469
christian.anttila@teraselementti.fi

Pienet toimitilat

Teräselementti toteuttaa toimi- ja liiketiloja sekä varasto-, tuotanto- ja harrastetiloja joustavasti ja kustannustehokkaasti koko Suomen alueella avaimet käteen -periaatteella.

Kaikki pienet toimitilat onnistuvat kauttamme kokonaispalveluna, sisältäen teräsrunko-, julkisivu- ja vesikattorakenteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Tilat voidaan suunnitella räätälöidysti omien tarpeiden mukaan – autamme sinua jo suunnitteluvaiheessa.

Ota meihin yhteyttä