fbpx

Monipuolista toimitilarakentamista

Teräselementti toteuttaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti eri kokoiset toimitilat kokonaispalveluna: sekä teräsrunko-, julkisivu- ja vesikattorakenteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Meillä on vuosikymmenien kokemus toimitilarakentamisesta, ja siksi erinomainen tieto-taito toimivista ratkaisuista. Isojen toimitilojen rakentaminen sujuu kätevästi ammattilaistemme kanssa. Uusi rakentamisen konseptimme Tilaa.fi sopii joustavaan toimi-, varasto- ja harrastetilan rakentamiseen. Lue lisää palveluistamme.

Isot toimitilat

Teräselementti toteuttaa isotkin toimitilahankkeet joustavasti ja kustannustehokkaasti. Teräselementin asiantuntijat auttavat sinua suunnittelussa, ja hoitavat rakentamisen tarkasti ja aikataulun mukaisesti. Lopputuloksena on toimiva, tontille juuri oikein mitoitettu ja yrityksellesi sopiva toimitila.

Pienet toimitilat

Tilaa.fi on Teräselementin uusi, joustava tapa toteuttaa toimi-, liike-, varasto- ja harrastetiloja ympäri Suomen. Kohteet toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Rakennusten teräsrunko on turvallinen, huoltovapaa ja edullinen ylläpitää. Rakenteet ovat hyvin ääntä eristäviä, ilmatiiviitä ja energiatehokkaita. Tila on helposti muunneltavissa, ja sen varustelutasoon ja kokoon voi vaikuttaa itse.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ