Teräselementti Oy

Teräselementti on dynaaminen ja eteenpäin katsova, vuonna 1964 perustettu perheyritys. Palveluihimme sisältyvät toimitila- ja hallirakentaminen, julkisivurakentaminen ja korjausrakentaminen.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme – rakennamme vaativatkin kokonaisuudet kokonaispalveluna, aina asiakkaan tarpeisiin sopivalla urakkamuodolla. Teräselementin omat rakennesuunnittelijat ja rakennusarkkitehti ovat apuna jo suunnitteluvaiheessa.

Meitä kiitetään erityisesti laadukkaasta työn jäljestä sekä tavastamme toimia joustavasti, vastuullisesti ja luotettavasti.

Rakentamisen palvelut:

Toimitila- ja hallirakentaminen

Toteutamme monipuolisesti erilaisia kaupan liiketiloja, harraste- ja urheiluhalleja sekä tuotanto- ja logistiikkatiloja. Meillä on vuosikymmenten pitkä kokemus hallirakentamisesta, ja siksi erinomainen tietotaito toimivista ratkaisuista. Kaikenkokoiset toimitilat rakentuvat kanssamme avaimet käteen -periaatteella: teräsrunko-, julkisivu- ja vesikattorakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Lue lisää toimitilarakentamisesta > ja hallirakentamisesta >

Julkisivurakentaminen

Olemme johtava, laajojen julkisivukokonaisuuksien erikoisosaaja. Meidät tunnetaan julkisivujen asiantuntevasta suunnitteluyhteistyöstä ja ratkaisusuunnittelusta, joka taipuu erilaisten tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Meillä on monipuolinen ja laadukas julkisivumateriaalien, -tuotteiden ja -ratkaisujen valikoima, joka mahdollistaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja julkisivusuunnitteluun. Käytämme projekteissa omia julkisivutuotteitamme, ja ne ovat suosittuja myös materiaalitoimituksina.

Lue lisää julkisivurakentamisesta >

Korjausrakentaminen

Saneeraamme julkisivut ja toimitilat joustavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Korjausrakentamisen avulla nostetaan kiinteistön arvoa ja pidennetään koko rakennuksen elinkaarta. Toteutamme saneeraukset kokonaispalveluna suunnittelusta asennukseen. Yhden toimittajan hoitamana projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa, eikä kiinteistön toiminnalle aiheudu ylimääräistä vaivaa projektin aikana.

Lue lisää korjausrakentamisesta >

Teräsrakenteet

Laadukkaat teräsrungot ovat toimintamme ytimessä. Meillä on yli puolen vuosisadan kokemus suomalaisesta teräsrakentamisesta. Teräsrakenteet soveltuvat monenlaiseen rakentamiseen, kuten urheilu-, liike-, tuotanto- ja varastotiloihin sekä logistiikkahalleihin. Laatumme takeena on korkealuokkainen suomalainen työ Lempäälän konepajassa.

Lue lisää teräsrakenteista >

Kokemuksia meistä:

”Vahvuuksina on ammattitaito, tiedetään mitä tehdään. Tilat ovat siistit. Projektiyhteistyö on ollut toimiva.”

”Laadukas ja iso toimija. Pysyy aikataulussa.”

”Kaikki meni, kuten sovittiin. Ei tarvinnut itse stressata.”

”Homma toimii mallikkaasti.”

”On ollut tosi reipasta otetta ja luotettavuutta. Sanansa on pidetty.”

”Jouhevasti ja hyvin etenevä yhteistyö. Asiakkaan huomioiminen ja lopputulos oli kiitettävää.”

”Pystyy isoihin kokonaistoimituksiin.”

”Suunnittelu on toiminut hyvin. Ratkaisuja on etsitty asiakkaan tarpeisiin. Ehdotuksia on saatu.”

Lähde: Teräselementin asiakastyytyväisyyskysely 2020