Teräselementti Oy

Teräselementti on dynaaminen ja eteenpäin katsova, vuonna 1964 perustettu perheyritys. Palveluihimme sisältyvät toimitila- ja hallirakentaminen, julkisivurakentaminen ja korjausrakentaminen.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme – rakennamme vaativatkin kokonaisuudet kokonaispalveluna, aina asiakkaan tarpeisiin sopivalla urakkamuodolla. Teräselementin omat rakennesuunnittelijat ja rakennusarkkitehti ovat apuna jo suunnitteluvaiheessa.

Meitä kiitetään erityisesti laadukkaasta työn jäljestä sekä tavastamme toimia joustavasti, vastuullisesti ja luotettavasti.

Rakentamisen palvelut:

Toimitila- ja hallirakentaminen

Toteutamme monipuolisesti erilaisia kaupan liiketiloja, harraste- ja urheiluhalleja sekä tuotanto- ja logistiikkatiloja. Meillä on vuosikymmenten pitkä kokemus hallirakentamisesta, ja siksi erinomainen tietotaito toimivista ratkaisuista. Kaikenkokoiset toimitilat rakentuvat kanssamme avaimet käteen -periaatteella: teräsrunko-, julkisivu- ja vesikattorakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Lue lisää toimitilarakentamisesta > ja hallirakentamisesta >

Julkisivurakentaminen

Olemme johtava, laajojen julkisivukokonaisuuksien erikoisosaaja. Meidät tunnetaan julkisivujen asiantuntevasta suunnitteluyhteistyöstä ja ratkaisusuunnittelusta, joka taipuu erilaisten tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Meillä on monipuolinen ja laadukas julkisivumateriaalien, -tuotteiden ja -ratkaisujen valikoima, joka mahdollistaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja julkisivusuunnitteluun. Käytämme projekteissa omia julkisivutuotteitamme, ja ne ovat suosittuja myös materiaalitoimituksina.

Lue lisää julkisivurakentamisesta >

Korjausrakentaminen

Saneeraamme julkisivut ja toimitilat joustavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Korjausrakentamisen avulla nostetaan kiinteistön arvoa ja pidennetään koko rakennuksen elinkaarta. Toteutamme saneeraukset kokonaispalveluna suunnittelusta asennukseen. Yhden toimittajan hoitamana projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa, eikä kiinteistön toiminnalle aiheudu ylimääräistä vaivaa projektin aikana.

Lue lisää korjausrakentamisesta >

Teräsrakenteet

Laadukkaat teräsrungot ovat toimintamme ytimessä. Meillä on yli puolen vuosisadan kokemus suomalaisesta teräsrakentamisesta. Teräsrakenteet soveltuvat monenlaiseen rakentamiseen, kuten urheilu-, liike-, tuotanto- ja varastotiloihin sekä logistiikkahalleihin. Laatumme takeena on korkealuokkainen suomalainen työ Lempäälän konepajassa.

Lue lisää teräsrakenteista >

Kokemuksia meistä:

”Vahvuutena vahva ammattitaito ja asiantuntevuus erilaisissa projekteissa.”

”Vahvuuksia ovat laatu ja asiakaslähtöisyys.”

”Hinta ja laatu kohtaa. Teräselementiltä tilattaessa tietää mitä saa ja hinta on kilpailukykyinen.”

”Luotettava toimittaja ja turvallinen valinta. Hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaita.”

”Ratkaisusta saatiin juuri sellainen kuin tarvittiin. Kiireistä ja hankalista olosuhteista huolimatta projekti onnistui.”

”Sopimuksesta ja aikatauluista pidetään hyvin kiinni.”

”On voitu luottaa asiantuntemukseen ja työnjohtoon ja materiaalin laatuun.”

”Luotettava yritys ja asiansa osaavaa väkeä.”

”Aina on tehty mitä sovittu ja Teräselementti on vakuuttanut luotettavuudellaan olevansa nimensä arvoinen.”

Lähde: Teräselementin asiakastyytyväisyyskysely 2023