Julkisivurakentaminen kokonaispalveluna

Teräselementti toteuttaa toimivat julkisivuratkaisut vuosikymmenten kokemuksella.

Hyödynnämme julkisivutoteutuksissa omia laadukkaita tuotteita ja järjestelmiä.

Toteutamme julkisivuratkaisut kokonaistoimituksena projektikohtaisesti uudis- ja korjausrakentamiseen. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistön omistajat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet.

Laadukas ja kustannustehokas lopputulos syntyy, kun suunnitteluyhteistyö aloitetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Ideoidaan yhdessä ratkaisuja ja vaihtoehtoja!

Kysy lisää: Kari Heinämäki, puh. 050 414 7484

Katso julkisivureferenssejämme >

Asiakkaan tarpeet

Ratkaisu- ja hankekehitys

Suunnittelu

Valmistus

Asennus

Projektin hallinta

Takuu ja huolto

Julkisivumateriaalit

Teräselementin valikoimista löytyy monipuolinen kattaus erilaisia julkisivumateriaaleja. Julkisivutuotteissamme voidaan käyttää muun muassa maalipinnoitettua ja ruostumatonta terästä, alumiinia, rheinzinkkiä, keraamista laattaa, kuparia, messinkiä ja lasia. Toteutamme myös projektikohtaisia erikoisratkaisuja.

Julkisivutuotteet

Teräselementin valikoimissa on runsaasti erilaisia julkisivutuotteita, jotka mahdollistavat näyttävät  ja persoonalliset ratkaisut. Tuotteemme ovat saatavilla monilla eri materiaalivaihtoehdoilla. Julkisivuratkaisut toteutetaan omilla tuotteillamme kokonaispalveluna tai tuotetoimituksena. Toteutamme myös projektikohtaisia erikoisratkaisuja.

Julkisivu-projektikonseptit

Teräselementin julkisivuprojektit toteutetaan kokonaispalveluna. Kokonaistoimitus on helppo, käytännöllinen ja turvallinen tapa rakentaa. Muun muassa toimistotalojen, hallien ja julkisten rakennusten julkisivut toimitetaan avaimet käteen -toteutuksena, aina arkkitehdin suunnitelmista valmiiden julkisivujen asentamiseen. Parhaat lopputulokset syntyvät, kun  asiantuntijamme ovat mukana ideoinnista lähtien.

Rankaseinät verhouksilla

Teräselementin rankaelementtiseinäjärjestelmällä toteutetaan energiatehokkaat ja terveet ulkoseinärakenteet nopeasti.  Järjestelmän etuina ovat sen keveys, tiiviit ja hyvin ääntä ja paloa eristävät rakenteet, nopea asennus sekä luotettava kosteudenhallinta. Sen avulla voidaan toteuttaa monimuotoisia julkisivuja eri tuotteilla ja materiaaleilla. Järjestelmä soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Lasiseinät

Toteutamme korkealaatuisia lasiseiniä ja vaativia kaksoisjulkisivuja kokonaistoimituksena. Laatuun panostava tapamme toimia, vankka projektiosaamisemme ja tehtaan kapasiteetti takaavat, että valmista ja laadukasta seinää syntyy nopeasti. Kokonaistoimitukseemme sisältyy tarvittaessa teräsrunko.

Lasikatot

Teräselementillä on vahvaa osaamista lasikattojen valmistuksesta suomalaisissa sääolosuhteissa. Vesitiiviit lasikatot saavutetaan projektin hyvällä kokonaisuuden hallinnalla. Toteutammekin lasikatot kokonaispalveluna aina suunnittelusta asennukseen asti. Kokonaistoimitukseemme sisältyy teräsrunko ja lasirakenteet liittymineen, elinkaari ja huollettavuus huomioiden.

Korjausrakentaminen

Jokainen kiinteistö tarvitsee elinkaarensa aikana kohennusta. Suoraan kustannuksissa tuntuvia hyötyjä on kiinteistön arvon nousu ja elinkaaren piteneminen, sekä yleisilmeen koheneminen. Julkisivusaneerauksen ratkaisut ovat jokaisen kiinteistönomistajan saatavilla liike-, teollisuus-, varasto tai toimistorakennusten julkisivujen uudistamiseen. Hoidamme projektin suunnittelun lupakäsittelystä aina valmistumiseen asti.

MATERIALS AND SOLUTIONS IN FACADE CONSTRUCTIONS, TERÄSELEMENTTI

Ota meihin yhteyttä