Teräselementti

Oma ilme omilla julkisivutuotteilla

Erikoisjulkisivut tämän päivän tapaan

Nykyaikainen julkisivu on monipuolisuudessaan ja muuntelumahdollisuuksissaan ylivoimainen. Teräselementin omilla elementtiratkaisuilla voidaan tehdä julkisivuja, jotka perinteisillä verhouksilla ovat liki mahdottomia.

Elementtien ulkoverhouslevyksi on tarjolla useita moderneja vaihtoehtoja, joiden avulla arkkitehti pääsee haluamaansa lopputulokseen. Julkisivutuotteiden värit voi valita raaka-ainevalmistajien värikartoista. Julkisivujen ulkonäkö pysyy huoliteltuna ja julkisivu kestää.

Seinäverhouksella korostat tyyliä

Monipuolisilla julkisivulevyillä viimeistelet rakennuksen tyylin. Voit valita maalipinnoitettua teräsohutlevypintaa, alumiinia tai kuparia. Julkisivulevyt antavat lähes rajattomasti yksilöllisiä mahdollisuuksia suunnittelijoille. Voit valita haluamasi värin, leveyden, pituuden ja materiaalit, lähes kaiken.

Julkisivulevyjen avulla syntyvät myös tasomaiset, näyttävät ja sileät metallipinnat. Komposiittirakenteinen julkisivulevy sopii erinomaisesti uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Julkisivutuotteiden pintamateriaalina voidaan käyttää maalipinnoitettua terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia, kuparia tai messinkiä.

Katso video erilaisista erikoisjulkisivuista ja julkisivutuotteista.

Send this to a friend